Mbi 341 000 lokacione në më shum se 147 shtete

Zero Provizion
Paguani faturat e Energjisë Elektrike me Zero Provizion
Air prishtina
Paguaj biletën e Air Prishtina në pikën më të afërt të Capital Ria.
Provizionet më të lira
Dërgoni para nga e gjithë bota me provizionet më të lira.
Previous
Next

ShËrbimet

tona

Realizimi i pagesave të energjisë elektrike, ujësjellësit etj…
Pagesave të lëshuara nga Instucionet e Kosovës si dhe Kompanitë e Sigurimeve.
Kryejmë transfere ndërkombetare (dërgesa dhe tërheqje), Këmbim valutor

Pagesat

Realizimi i pagesave të energjisë elektrike, ujësjellësit. Pagesave të lëshuara nga Instucionet e Kosovës 

Transfere dhe dergesa

Kryejmë transfere ndërkombëtare (dërgesa dhe tërheqje)

Këmbim valutor

Këmbim valutor…

 

Ria money transfer - Lider Botëror për Transfere ndërkombetare Parash

Kujdes nga mashtrimet!

Problemet e zhvillimit ekonomik të ngadalshëm në vendet në zhvillim dhe stagnimi i përsëritur ekonomik në vendet e zhvilluara ka bërë paraqitjen e sistemeve të reja të punësimit ku në pah vijnë kompanitë e ndërmjetësimit të cilat për leverdi ekonomike merren…

PUBLIKIMET

Gjej Pikën më të afërt në Qytetin tuaj

Për të gjetur pikën më të afërt në qytetin tuaj ju lutemi klikoni në linkun më poshtë dhe gjejë një nga 130 pikat në tërë Kosovën

Kontaktoni

Ju lutem plotësoni të gjitha hapësirat

Pa provizion