Adresa: Rr. Perandori Dioklecian, te Qafa           Tel: 049 197 999        Email: info@capital-ks.com 

 Capital Ria      capitalria

Podujevë

Rruga Podujeve-Kërpime(te Fushalite)

Rr. “Xhemajl Mustafa”

Përballe Gjykates komunale

Rr. “Ilir Konushevci” – Podujeve

 

Përball Kuvendit Komunal

Rr. “Liria” – Podujeve

 

 

Përball Qendrës së Regjistrimit të automjeteve dhe regjistrimit Civil

Rr. “Ilir Konushevci” – Podujeve