Adresa: Rr. Perandori Dioklecian, te Qafa           Tel: 049 197 999        Email: info@capital-ks.com 

 Capital Ria      capitalria

Drenas

Përball Qendrës së Regjistrimit të automjeteve(QRA) dhe regjistrimit civil

“Rr. e Feronikelit”

 
Komoran - Gllogoc