Adresa: Rr. Perandori Dioklecian, te Qafa           Tel: 049 197 999        Email: info@capital-ks.com 

 Capital Ria      capitalria

REGJIONI - PEJË

Stacioni i autobuseve

Rr. “Papa Klimenti Dardani I“ - Peje

 

Afer Qendrës së Regjistrimit të automjeteve dhe qendres se regjistrimit civil

Rr. “Eliot Engel“ - Pejë

 

Afer gjykates dhe policise

Rr. “Adem Jashari“