Adresa: Rr. Perandori Dioklecian, te Qafa           Tel: 049 197 999        Email: info@capital-ks.com 

 Capital Ria      capitalria

REGJIONI - FERIZAJ

Te rrethi i parë, rruga për Gjilan

Rr. “ Gursel e Bajram Sulejmani”

 

Te rrethi kryesor dhe qendra e pasaportave

Rr. "28 Nëntori" - Ferizaj

 

Afer Kuvendit Komunal

Rr. “Deshmoret e Kombit” - Ferizaj

 

Perball Qendrës së Regjistrimit të automjeteve

Rr. “Driton Islami” - Ferizaj